Prima pagină   Despre noi   Anunturi

Anunturi

20 December 2017

Felicitari castigatorilor campaniei « MyBRD Net & Fonduri de Investitii ».

 

   NUME & PRENUME  

    PREMIUL ALOCAT

TOLESCU GIANINA ELENA

tableta - Apple iPad Pro 10.5"

CRISAN ADRIAN

bratara fintess - fitbit charge 2

KATONA KAROLY

bratara fintess - fitbit charge 2

STURZU SILVIU-NICOLAE

bratara fintess - fitbit charge 2

GANCEA MIHAIL PAVEL

bratara fintess - fitbit charge 2

BAJESCU MANUEL

bratara fintess - fitbit charge 2

PARLOGEA IOAN RAZVAN

bratara fintess - fitbit charge 2

STOICA DANIEL

bratara fintess - fitbit charge 2

DUMITRESCU VASILE

bratara fintess - fitbit charge 2

TAMAS VLAD

bratara fintess - fitbit charge 2

PIRLOGEA ROBERT STEFAN               

bratara fintess - fitbit charge 2

 
11 October 2017

Notă către investitorii Fondurilor deschise de investitii BRD Actiuni si BRD Index

 

BRD ASSET MANAGEMENT SAI SA anunta investitorii fondurilor deschise de investitii BRD Actiuni si BRD Index cu privire la actualizarea documentului „Informatii cheie destinate investitorilor” ca urmare a modificarii clasei de risc. BRD Actiuni si BRD Index au trecut din clasa de risc 5 in clasa de risc 4.

Documentele modificate se regasesc pe pagina de internet a societatii www.brdam.ro.

20 September 2017

Notă către investitorii Fondului deschis de investitii BRD USD Fond

BRD ASSET MANAGEMENT SAI SA anunta investitorii fondului deschis de investitii BRD USD Fond cu privire la actualizarea documentului „Informatii cheie destinate investitorilor” ca urmare a modificarii clasei de risc, din clasa de risc 3  fondul a fost clasat in clasa de risc 2.

4 September 2017

Campanie « MyBRD Net & Fonduri de investitii »

In perioada 4 septembrie -30 noiembrie 2017 efectueaza cel putin 3 subscrieri pe MyBRD Net si poti castiga, prin tragere la sorti una din cele 10 bratari fitness FitBit Charge 2 sau marele premiu, o tableta Apple Ipad Pro. Citeste regulamentul de concurs si intra in competitie.

1 September 2017

Notă către investitorii Fondurilor deschise de investitii BRD Simfonia, BRD Obligatiuni, BRD Diverso, BRD Acţiuni, BRD Euro Fond, BRD Index şi BRD USD Fond

BRD Asset Management SAI SA administratorul Fondurilor deschise de investiţii BRD Simfonia, BRD Obligaţiuni, BRD Diverso, BRD Acţiuni, BRD Euro Fond, BRD Index şi BRD USD Fond anunţă publicarea Rapoartelor administrator si situaţiilor financiare la 30.06.2017 întocmite în conformitate cu IFRS.

Acestea pot fi obţinute la cerere în mod gratuit de la punctele de distribuire de unităţi de fond în agenţiile BRD – Groupe Societe Generale, la sediul societăţii de administrare, sau pot fi consultate şi descărcate de pe pagina de internet a societăţii: www.brdam.ro.

1 August 2017

Notă către investitorii Fondurilor deschise de investiţii BRD Obligaţiuni, BRD Diverso, BRD Acţiuni şi BRD Index

BRD ASSET MANAGEMENT SAI SA anunţă investitorii fondurilor deschise de investiţii BRD Obligaţiuni, BRD Acţiuni, BRD Diverso şi BRD Index cu privire la reducerea comisionului de subscriere la 0 începând cu 01.08.2017.

Documentele modificate ale fondurilor pot fi consultate pe site-ul societăţii de administrare www.brdam.ro.

30 June 2017

Notă către investitorii Fondurilor deschise de investitii BRD Simfonia, BRD Obligatiuni, BRD Diverso, BRD Actiuni, BRD Euro Fond, BRD Index si BRD USD Fond

BRD ASSET MANAGEMENT SAI SA anunţă investitorii fondurilor deschise de investiţii aflate in administare privind prelungirea campaniei în cursul căreia comisioanele de subscriere vor fi 0, indiferent de suma investită, până în 31.07.2017.

31 May 2017

Programul BRD Asset Management in perioada urmatoare

Subscrierile si rascumpararile realizate joi 31.05.2017 vor fi procesate vineri in data de 2.06.2017. Cererile realizate vineri 2.06.2017 le vom procesa in prima zi lucratoare, marti 6 iunie 2017.

In toata aceasta perioada poti utiliza serviciul de MyBRD Net

4 April 2017

Notă către investitorii Fondurilor deschise de investitii BRD Simfonia, BRD Obligatiuni, BRD Diverso, BRD Actiuni, BRD Euro Fond, BRD Index si BRD USD Fond

BRD ASSET MANAGEMENT SAI SA anunta investitorii fondurilor deschise de investitii BRD Simfonia si BRD Obligatiuni cu privire la modificarea comisoanelor de administrare dupa cum urmeaza:

  • Comisionul de administrare pentru BRD Simfonia se modifica incepand cu 04.04.2017 si se reduce de la 1% p.a la 0.9% p.a.

  • Comisionul de administrare pentru BRD Obligatiuni se modifica incepand cu 04.04.2017 si se reduce de la 1.5% p.a la 1% p.a.

BRD ASSET MANAGEMENT SAI SA anunta investitorii fondurilor deschise de investitii BRD Actiuni, BRD Diverso, BRD Index, BRD Obligatiuni, BRD Simfonia, BRD Euro Fond si BRD USD Fond ca in perioada 01.04.2017-30.06.2017 comisioanele de subscriere vor fi 0 indiferent de suma investita.

Va informam, de asemenea, ca pe site-ul societatii www.brdam.ro au fost publicate documentele privind Informatiile cheie destinate investitorilor pentru toate cele sapte fonduri aflate in administrare.

 

Director General

Mihai PURCAREA

 
1 April 2017

In perioada 01 aprilie -30 iunie 2017, comisioanele de subscriere pentru fondurile in administrare sunt 0. Vezi mai multe in regulamentul de concurs.

7 November 2016

In perioada 07 noiembrie- 31 decembrie 2016, BRD Asset Management te premieaza pentru utilizarea serviciului MyBRD Net.

Afla mai multe citind regulamentul concursului ! 

8 August 2016

BRD ASSET MANAGEMENT SAI SA anunta investitorii fondurilor deschise de investitii aflate in administrare cu privire la modificarea prospectelor de emisiune și regulilor fondurilor  in conformitate cu actele aditionale, ca urmare a extinderii serviciului My BRD Net către toți clienții distribuitorului BRD-GSG, precum şi armonizarea unitară în cazul tuturor prospectelor, prin adăugarea/eliminarea de fraze.
 
Se modifica componenta conducerii societatii BRD Asset Management SAI SA:

  1. Mihai Purcarea, in calitate de Director - Director general, avand experienta profesionala de peste 10 ani in activitati financiare;
  2. Dragos ALEXANDRESCU, in calitate de Director - Manager financiar, cu experienta profesionala de peste 15 ani in activitati financiare;
  3. Viorel Marin, in calitate de inlocuitor de Director - Manager Risc, cu experienta profesionala de peste 15 ani in activitati financiare.”

 
Se modifica componenta Consiliului de Administratie al BRD Asset Management dupa cum urmeaza:

  1. Mihai Purcarea - Presedinte al Consiliului de Administratie, Director general al societatii de administrare avand o experienta profesionala de peste 10 de ani in activitati financiare;
  2. Adrian Catalin Jantea – membru al Consiliului de Administratie, Director al Departamentului Retail in cadrul  Polului Comercial al retelei din cadrul BRD Groupe Societe Generale, avand o experienta profesionala de peste 20 de ani in activitati financiare;
  3. Dorin Savu - membru al Consiliului de Administratie,  Director Executiv al Sucursalei Mari Clienti Coporativi din cadrul BRD Groupe Societe Generale cu o experienta profesionala de peste 20 de ani in activitati financiare.

 
Investitorii care nu sunt de acord cu modificările intervenite în documentele fondurilor, au posibilitatea ca, în intervalul de 10 zile dintre data publicării notei de informare a investitorilor și data intrării în vigoare a modificărilor autorizate, să răscumpere unitățile de fond deținute, în condițiile prevăzute în documentele fondului anterior intrării în vigoare a acestor modificări.

24 June 2016

Brexit…

 

Contrar estimarilor initiale, poporul Britanic a votat ieri cu 52% din voturi pentru parasirea Uniunii Europene.

Din punct de vedere legal nimic nu se va schimba imediat. Marea Britanie va continua sa ramana un membru al UE pana cand se va ajunge la o intelegere privind conditiile iesirii sale din cadrul Uniunii. Aceste negocieri vor dura cel putin doi ani, existand posibilitatea prelungirii lor pentru o perioada extinsa.

Pe termen lung insa, iesirea din Uniune va influenta, printre altele,  comertul cu tarile din cadrul UE, bugetul UE precum si libera circulatie si dreptul la munca.

Pietele financiare internationale au reactionat deja la aceasta stire. Ca si reactie initiala, lira sterlina s-a depreciat cu 5% fata de euro si cu peste 7% fata de dolarul american iar pietele de actiuni inregistreaza scaderi puternice. Sunt afectate in special companiile care au legaturi puternice de comert cu Marea Britanie, precum si companiile financiare, multe din ele avand sediul principal in Londra.

In contrast, titlurile de stat ale tarilor percepute ca sigure, precum Germania si Elvetia inregistreaza aprecieri puternice.

Activitatea comerciala a Romaniei cu Marea Britanie nu este una semnificativa, ocupand doar locul 9 in topul partenerilor comerciali din 2015. Principalele produse tranzactionate au fost aparate electrice si echipamente electrice, automobile si articole si accesorii de imbracaminte.

In acest context, activele Romanesti au avut o reactie destul de limitata pana in acest moment. Leul s-a depreciat usor pana la 4.53, in timp ce titlurile de stat au inregistrat o scadere usoara. Pietele de actiuni inregistreaza o reactie mai puternica, in special prin scaderea cotatiilor companiilor financiare.

Impactul asupra activelor romanesti consideram ca este mai degraba unul emotional, de scurta durata si nu bazat pe fundamente economice.

Desi impactul economic al acestei decizii este relativ limitat pentru Romania, va urma o perioada de incertitudine, in care este posibil sa asistam la reactii exagerate din partea pietelor financiare. Recomandam prudenta in luarea deciziilor investitionale in aceasta perioada, in special daca acestea vizeaza o perioada scurta de timp.

 

23 May 2016

Respectul si dreptul la informare reprezinta un drept fundamental. BRD Asset Management sustine acest lucru. #CFAdifference 

Luna “Putting Investors First” este o inițiativă globală desfășurată de CFA Institute pentru a promova nevoile şi drepturile investitorilor, scopul final fiind acela de a întări încrederea în profesionalismul activității de management a investiţiilor.

10 November 2015

BRD ASSET MANAGEMENT SAI SA anunta investitorii fondurilor deschise de investitii  BRD Obligatiuni, BRD Actiuni, BRD Diverso, si BRD Index despre modificarea componentei consiliului de administratie al IKS-KB, Praga si despre eliminarea pragului de 10.000lei din negocierea comisionului de subscriere.

Documentele modificate ale fondurilor pot fi consultate pe pagina de internet a societatii, www.brdam.ro, sau la sediul societatii de administrare din Str. Sfantul Elefterie nr.18, parter, sector 5, Bucuresti.

Aceste modificari intra in vigoare la data publicarii prezentei note.

30 October 2015

BRD ASSET MANAGEMENT SAI SA anunta investitorii fondurilor deschise de investitii aflate in administrare despre posibilitatea realizarii de operatiuni de subscriere/rascumparare prin intermediul serviciului oferit de distribuitorul fondurilor BRD Groupe Societe Generale - MyBRD Net.

In conformitate cu prevederile Regulamentului ASF nr.9/2014 modificarile intra in vigoare in termen de 10 zile de la publicarea prezentei note de informare.

Investitorii care nu sunt de acord cu modificarile prevazute in documentele fondurilor au posibilitatea rascumpararii integrale in termenul mentionat mai sus.

 

22 October 2015

Fondul de obligatiuni in EURO al BRD Asset Management cu performante de pana la 7% pe an

15 September 2015

De astazi puteti regasesti pe site noua procedura privind solutionarea petitiilor. Vezi mai multe aici.

8 June 2015

BRD Asset Management - administratorul fondurilor deschise de investitii BRD Simfonia , BRD Obligatiuni, BRD Actiuni, BRD Diverso, BRD Euro Fond si BRD Index  - anunta aparitia notei către investitori.

12 May 2015

BRD Euro Fond si Diverso Europa Regional castigatoare la  « PREMIILE GALEI FONDURILOR DE INVESTIŢII ŞI PENSII PRIVATE » editia 2015

La categoria  Fonduri diversificate flexibile castigator a fost Diverso Europa Regional. Cu un randament pe ultimul an de 8.58% (30.04.2015) si active in administrare de peste 31 MRON l-au facut sa fie primul din categoria sa.

Premiul pentru Fonduri denominate în euro, premiul special pentru eficienţă de la  lansare a fost oferit BRD Euro Fond care pe ultimul a  avut un randament de 26.16% de la infiintare respectiv 4.91% pe ultimul an si cu active aflate in administrare de 229.52 MEUR cu 70% mai mare fata de anul precedent. 

5 May 2015

BRD Asset Management SAI SA, administratorul Fondurilor deschise de investitii Simfonia 1, BRD Obligatiuni, Actiuni Europa Regional, Diverso Europa Regional, BRD Euro Fond si BRD Index Europa Regional anunta aparitia Rapoartelor de administrare a Fondurilor pentru anul 2014. Acestea pot fi obtinute la cerere in mod gratuit de la punctele de distribuire de unitati de fond, deschise la sucursalele si agentiile

BRD – Groupe Société Générale, la sediul societatii de administrare, sau pot fi consultate si descarcate de pe pagina de internet a societatii www.brdam.ro.

9 April 2015

Vom veni in curand cu un nou fond de investitii

25 February 2015

BRD Asset Management SAI SA a transmis prin posta fisele de portofoliu pentru anul 2014 catre investitorii fondurilor care au inregistrat castig/pierdere in urma vanzarii titlurilor de participare. Daca nu ati primit acest document va rugam sa mergeti in cea mai apropiata agentie BRD pentru actualizarea datelor si cererea unui duplicat.

23 January 2015

Pentru tine am lansat pagina de Facebook. Acum ne poti urmari la un singur LIKE distanta .

26 August 2014

BRD Asset Management SAI SA, administratorul Fondurilor deschise de investitii Simfonia 1, BRD Obligatiuni, Actiuni Europa Regional, Diverso Europa Regional, BRD Euro Fond si BRD Index Europa Regional anunta aparitia Rapoartelor de administrare a Fondurilor pentru semestrul I al anului 2014.

Acestea pot fi obtinute la cerere in mod gratuit de la punctele de distribuire de unitati de fond, deschise la sucursalele si agentiile BRD – Groupe Société Générale, la sediul societatii de administrare, sau pot fi consultate si descarcate de pe pagina de internet a societatii www.brdam.ro.

29 April 2014

BRD Asset Management SAI SA, administratorul Fondurilor deschise de investitii Simfonia 1, BRD Obligatiuni, Actiuni Europa Regional, Diverso Europa Regional, BRD Eurofond si BRD Index Europa Regional anunta aparitia Rapoartelor de administrare a Fondurilor pentru anul 2013.

Acestea pot fi obtinute la cerere in mod gratuit de la punctele de distribuire de unitati de fond, deschise la sucursalele si agentiile BRD - Groupe Société Générale, la sediul societatii de administrare, sau pot fi consultate si descarcate de pe site-ul www.brdam.ro.

17 August 2012

BRD Asset Management SAI SA, administratorul Fondurilor deschise de investitii Simfonia 1, BRD Obligatiuni, Actiuni Europa Regional, Diverso Europa Regional, BRD Eurofond si BRD Index Europa Regional anunta aparitia Rapoartelor de administrare a Fondurilor pentru semestrul I al anul 2012.

Acestea pot fi obtinute la cerere in mod gratuit de la punctele de distribuire de unitati de fond deschise la sucursalele si agentiile BRD - Groupe Société Générale, la sediul societatii de administrare, sau pot fi consultate si descarcate de aici.

7 June 2012

BRD ASSET MANAGEMENT SAI SA anunta investitorii fondurilor deschise de investitii aflate in administrare cu privire la modificarea contractelor de depozitare.

Aceasta fiind o masura de reducere a comisioanelor are aplicare imediata.

Detaliile complete privind documentele modificate ale fondurilor pot fi consultate aici sau la sediul societatii din str. Clucerul Udricani, nr. 1-3, bl. 106A, parter, tronson 2, sector 3, Bucuresti, telefon 021 327 22 28, fax 021 327 14 10, precum si la unitatile BRD-GSG.