Prima pagină   Despre noi   Anunturi

Anunturi

23 May 2016

Respectul si dreptul la informare reprezinta un drept fundamental. BRD Asset Management sustine acest lucru. #CFAdifference 

Luna “Putting Investors First” este o inițiativă globală desfășurată de CFA Institute pentru a promova nevoile şi drepturile investitorilor, scopul final fiind acela de a întări încrederea în profesionalismul activității de management a investiţiilor.

10 November 2015

BRD ASSET MANAGEMENT SAI SA anunta investitorii fondurilor deschise de investitii  BRD Obligatiuni, BRD Actiuni, BRD Diverso, si BRD Index despre modificarea componentei consiliului de administratie al IKS-KB, Praga si despre eliminarea pragului de 10.000lei din negocierea comisionului de subscriere.

Documentele modificate ale fondurilor pot fi consultate pe pagina de internet a societatii, www.brdam.ro, sau la sediul societatii de administrare din Str. Sfantul Elefterie nr.18, parter, sector 5, Bucuresti.

Aceste modificari intra in vigoare la data publicarii prezentei note.

30 October 2015

BRD ASSET MANAGEMENT SAI SA anunta investitorii fondurilor deschise de investitii aflate in administrare despre posibilitatea realizarii de operatiuni de subscriere/rascumparare prin intermediul serviciului oferit de distribuitorul fondurilor BRD Groupe Societe Generale - MyBRD Net.

In conformitate cu prevederile Regulamentului ASF nr.9/2014 modificarile intra in vigoare in termen de 10 zile de la publicarea prezentei note de informare.

Investitorii care nu sunt de acord cu modificarile prevazute in documentele fondurilor au posibilitatea rascumpararii integrale in termenul mentionat mai sus.

 

22 October 2015

Fondul de obligatiuni in EURO al BRD Asset Management cu performante de pana la 7% pe an

15 September 2015

De astazi puteti regasesti pe site noua procedura privind solutionarea petitiilor. Vezi mai multe aici.

8 June 2015

BRD Asset Management - administratorul fondurilor deschise de investitii BRD Simfonia , BRD Obligatiuni, BRD Actiuni, BRD Diverso, BRD Euro Fond si BRD Index  - anunta aparitia notei către investitori.

12 May 2015

BRD Euro Fond si Diverso Europa Regional castigatoare la  « PREMIILE GALEI FONDURILOR DE INVESTIŢII ŞI PENSII PRIVATE » editia 2015

La categoria  Fonduri diversificate flexibile castigator a fost Diverso Europa Regional. Cu un randament pe ultimul an de 8.58% (30.04.2015) si active in administrare de peste 31 MRON l-au facut sa fie primul din categoria sa.

Premiul pentru Fonduri denominate în euro, premiul special pentru eficienţă de la  lansare a fost oferit BRD Euro Fond care pe ultimul a  avut un randament de 26.16% de la infiintare respectiv 4.91% pe ultimul an si cu active aflate in administrare de 229.52 MEUR cu 70% mai mare fata de anul precedent. 

5 May 2015

BRD Asset Management SAI SA, administratorul Fondurilor deschise de investitii Simfonia 1, BRD Obligatiuni, Actiuni Europa Regional, Diverso Europa Regional, BRD Euro Fond si BRD Index Europa Regional anunta aparitia Rapoartelor de administrare a Fondurilor pentru anul 2014. Acestea pot fi obtinute la cerere in mod gratuit de la punctele de distribuire de unitati de fond, deschise la sucursalele si agentiile

BRD – Groupe Société Générale, la sediul societatii de administrare, sau pot fi consultate si descarcate de pe pagina de internet a societatii www.brdam.ro.

9 April 2015

Vom veni in curand cu un nou fond de investitii

25 February 2015

BRD Asset Management SAI SA a transmis prin posta fisele de portofoliu pentru anul 2014 catre investitorii fondurilor care au inregistrat castig/pierdere in urma vanzarii titlurilor de participare. Daca nu ati primit acest document va rugam sa mergeti in cea mai apropiata agentie BRD pentru actualizarea datelor si cererea unui duplicat.

23 January 2015

Pentru tine am lansat pagina de Facebook. Acum ne poti urmari la un singur LIKE distanta .

26 August 2014

BRD Asset Management SAI SA, administratorul Fondurilor deschise de investitii Simfonia 1, BRD Obligatiuni, Actiuni Europa Regional, Diverso Europa Regional, BRD Euro Fond si BRD Index Europa Regional anunta aparitia Rapoartelor de administrare a Fondurilor pentru semestrul I al anului 2014.

Acestea pot fi obtinute la cerere in mod gratuit de la punctele de distribuire de unitati de fond, deschise la sucursalele si agentiile BRD – Groupe Société Générale, la sediul societatii de administrare, sau pot fi consultate si descarcate de pe pagina de internet a societatii www.brdam.ro.

29 April 2014

BRD Asset Management SAI SA, administratorul Fondurilor deschise de investitii Simfonia 1, BRD Obligatiuni, Actiuni Europa Regional, Diverso Europa Regional, BRD Eurofond si BRD Index Europa Regional anunta aparitia Rapoartelor de administrare a Fondurilor pentru anul 2013.

Acestea pot fi obtinute la cerere in mod gratuit de la punctele de distribuire de unitati de fond, deschise la sucursalele si agentiile BRD - Groupe Société Générale, la sediul societatii de administrare, sau pot fi consultate si descarcate de pe site-ul www.brdam.ro.

17 August 2012

BRD Asset Management SAI SA, administratorul Fondurilor deschise de investitii Simfonia 1, BRD Obligatiuni, Actiuni Europa Regional, Diverso Europa Regional, BRD Eurofond si BRD Index Europa Regional anunta aparitia Rapoartelor de administrare a Fondurilor pentru semestrul I al anul 2012.

Acestea pot fi obtinute la cerere in mod gratuit de la punctele de distribuire de unitati de fond deschise la sucursalele si agentiile BRD - Groupe Société Générale, la sediul societatii de administrare, sau pot fi consultate si descarcate de aici.

7 June 2012

BRD ASSET MANAGEMENT SAI SA anunta investitorii fondurilor deschise de investitii aflate in administrare cu privire la modificarea contractelor de depozitare.

Aceasta fiind o masura de reducere a comisioanelor are aplicare imediata.

Detaliile complete privind documentele modificate ale fondurilor pot fi consultate aici sau la sediul societatii din str. Clucerul Udricani, nr. 1-3, bl. 106A, parter, tronson 2, sector 3, Bucuresti, telefon 021 327 22 28, fax 021 327 14 10, precum si la unitatile BRD-GSG.