Prima pagină Investitor nou Investește

Investește

Sunt mai multe metode prin care poți investi. Fie că optezi pentru a investi într-o companie, achiziționând acțiuni sau obligațiuni emise de către aceasta, fie că preferi o variantă mai facilă de a deveni investitor prin intermediul Fondurilor de investiții, soluții și produse sunt numeroase pentru a acoperi o cerere cât mai variată.

În ce fonduri să investesc ?

Bineînțeles alegerea fondului sau fondurilor potrivite ține cont de mulți factori, printre care orizontul de timp, apetitul la risc și randament, nevoia de lichiditate și diverse preferințe personale. Mai jos îți prezentăm câteva idei după care te poți ghida.

Dacă ți-ai stabilit un obiectiv și un orizont de timp pentru care vrei să investești poți încerca unul din fondurile cu orizont de timp prestabilit. Acestea au o strategie de investiții adaptabilă în funcție de timpul rămas până la o dată prestabilită când intenționezi să folosești banii acumulați. Atunci când orizontul de timp este îndepărtat investițiile se realizează majoritar în acțiuni pentru a genera valoare pe termen lung, iar pe măsură ce orizontul de timp scade, investițile se mută către plasamente conservatoare, precum obligațiuni sau depozite bancare.

De asemenea, poți face și un mix între fonduri, sau alege câte un fond pentru fiecare obiectiv. Oferta este gândită să te ajute în planificarea și realizarea acestora. 

Vezi aici oferta completa de fonduri de investitii!

Cum fac asta într-un mod simplu?

Pentru economisire și învestire pe termen lung cel mai simplu și eficient este să automatizezi procesul. Astfel, am creat PlanInvest – un serviciu prin care investești lunar într-un fond de investiții, automat direct din contul tău bancar deschis la BRD, suma de bani aleasă de tine. Nu mai trebuie să vii la banca sau să faci plăți din aplicația de internet banking. Banii se vor investi din contul tău luna de luna.

Poți seta un plan de investiții PlanInvest în orice agenție BRD.

  • INVESTIȚII DIRECTE prin completarea unui formular de subscriere la orice agenție BRD
  • VIRAMENT BANCAR în contul fondului dacă esti deja investitor

Detalii complete despre investire poți găsi aici.

 

Share

Fonduri de investiție

Vezi și

Economisește
Primul pas în procesul de investire este să economisim, adică să generam un surplus financiar. Află de la…
Planifică
Înainte de a investi este însă important să ne facem un plan care să ne ghideze deciziile. 

Contact

Ai nevoie de Informații comerciale privind produsele și serviciile oferite? Contactează-ne folosind formularul de mai jos.